Cum pentru a verifica contul dvs. și ștergeți-l

După ce Wall Street Journal a spus că Google a publicat accidental informații sensibile despre sute de mii de utilizatori Google+, compania a decis să închidă rețeaua de socializare.

1

Cum pentru a verifica contul dvs. și ștergeți-l

Compania a anunțat că va închide serviciul în August 2019, dar printre utilizatorii de acolo, cei care doresc pentru a scăpa de griji pentru siguranța informațiilor confidențiale înainte de această dată.

În acest articol vom explica cum să verificați dacă aveți un cont Google+ și cum să-l eliminați.

2
  • Conectați-vă la pagina ta de profil Gmail.com sau Google.Cum pentru a verifica contul dvs. și ștergeți-l
  • Click pe poza lor de profil din colțul din dreapta sus a paginii web.
  • Verificați dacă există un link la „Google+ Profil”, sub numele dvs. și adresa de e-mail. Dacă link-ul este prezent, atunci aveți un cont Google+.
  • Faceți clic pe ea pentru a comuta la Google+.Cum pentru a verifica contul dvs. și ștergeți-l
  • Du-te la „Setări” în partea stângă a paginii.
  • Derulați până la partea de jos a paginii și faceți clic pe „Șterge profil Google+”.
  • Apoi, vi se solicită să confirmați ștergerea.
  • Acest lucru va aduce un sondaj, ceea ce înseamnă că contul tău a fost șters.Cum pentru a verifica contul dvs. și ștergeți-l
  • (Visited 17 times, 1 visits today)

    De asemenea, ai putea dori...

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *